Néhány szó cégünkről

Az MS Air Kft. 2013 óta van jelen az ipari klimatizálás terén. A céget olyan hűtéstechnikai szakemberek alapították, akik évtizedek alatt megszerzett szakmai tudásukkal és tapasztalatukkal szeretnék kimagasló szinten kiszolgálni meglévő és leendő üzleti partnereit.

Cégünk szakemberei az elmúlt tíz évben nagy tapasztalatot szereztek a szerver hűtés, komplett szervertermek hűtése terén, illetve az olyan nagyteljesítményű klímák, mint például az Uniflair, Emersom, Trane, York precíziós klímák szervizelése, karbantartása területén.

Bizonyítékként szolgáltatásaink minőségére, íme néhány ügyfél, akik megbíztak hűtési rendszerük karbantartásával, javításával:

  • Budavári Önkormányzat
  • Pólus Irodaház
  • Trigránit Facility Management Kft.
  • Monicomp Zrt

Szolgáltatásaink színvonalára a cégünknél egyedileg kidolgozott minőségbiztosítási rendszer is garanciát nyújt, miszerint minden helyszínen mi biztosítjuk a 0-24 órás szerviz készenlétet, szerződéstől függően akár 2 órás kiszállással, azonnali hibajavítással.

Céljaink között szerepel vállalkozásunk hosszú távú fejlődése, ezért szeretnénk mindent elkövetni annak érdekében, hogy a már meglévő és leendő megrendelőinknek kedvező árainkkal, munkánk minőségével, a határidők betartásával teljes körű szolgáltatást nyújtsunk.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérem, keressen meg valamely elérhetőségünkön!